PUUR-TUIN UITGELICHT IN TUIN EN LANDSCHAP

De achtertuin van Raoul Hagenbeek, mede-eigenaar PUUR, wordt uitgelicht in het vakblad Tuin en Landschap. De tuin is enkele jaren geleden volledig op de schop gegaan. Dankzij een creatieve indeling en het gebruik van bijzondere harde materialen is er een stijlvolle buitenruimte ontstaan waarin een royale zwemvijver centraal staat.

voor het complete artikel klik op: Rondom de zwemvijver.

AANDACHT VOOR PUUR IN 'made in LIMBURG'

In de 'made in Limburg', nieuws uit ondernemend Limburg besteed aandacht aan de opening van onze nieuwe vestiging te Alken. Klik op onderstaande link voor het gehele artikel: http://www.madeinlimburg.be/nieuws/nickmans-keert-terug-naar-de-heimat/?utm_source=mil&utm_medium=nieuwsbrief&utm_campaign=weekly

 

TUINEN Landelijke Stijl

Wij zijn trots op een prachtig artikel in het magazine 'TUINEN Landelijke Stijl' over een door PUUR ontworpen en aangelegde tuin.

Voor het complete artikel kijk op: Strakke tuin met natuurlijke uitstraling.

THE ART OF LIVING najaarseditie

In de najaars editie van The Art Of Living wordt aandacht besteed aan een project van PUUR. Het gehele bouwproces van een prachtig landhuis met rieten kap te Heesch wordt omschreven in een 8 bladzijden groot artikel. Grote nadruk wordt gelegd op de samenwerking met de leveranciers die betrokken zijn bij de bouw.

De bewoner verteld dan ook; 'Als je tijdens een bouwproces met elkaar moet samenwerken, is het essentieel te weten dat je met professionals werkt die je begrijpen wat je bedoelt en de kwaliteit kunnen leveren die je voor ogen hebt’.

Groei en Bloei April

In het aprilnummer van de Groei en Bloei wordt aandacht besteed aan één van onze tuinen: De tuin van 11 x 4.50 meter in het centrum van Den Bosch is bereikbaar via een trap. De bewoners hadden geen hoge verwachtingen van de kleine binnentuin. Dankzij het eigentijdse ontwerp van PUUR Groenprojecten genieten ze nu echter volop van een groene buitenkamer!

CHIC GARDENS BESTEEDT AANDACHT AAN PUUR

Een van de mooiste tuinmagazines Chic Gardens besteedt in haar najaars editie 2011 aandacht aan een tuin van PUUR.
Puur-tuinen worden gekenmerkt door hun buitengewoon sfeervolle tuin- en landschapsontwerpen. De tuin rond een woning uit Goirle die beschreven wordt, werd voorzien van een extra dimensie door te werken met een strakke belijning, goed geplaatste waterpartijen, groene buffers tegen het verkeer en ongewenste inkijk, een beplanting die eigenzinnige accenten legt en een verlichtingsplan dat een ander ruimtelijk gevoel oproept. Onze tuinarchitect Jan Nickmans komt aan het woord en vertelt over zijn visie en ervaring.

Chic Gardens is een magazine dat in Nederland in de beter gesorteerde tijdschriftenhandel en boekenzaak verkrijgbaar is. Deze uitgave komt in het najaar in de winkel.