Tophoveniers verzamelde werken 2

Dit prachtig vormgegeven boek staat vol bijzondere tuinen, een bloemlezing uit het werk van negen Tophoveniers. Dat betekent uitgebreide reportages van verschillende tuinen en interviews met de hoveniers zelf. Dit boek gunt de kijker een blik op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuinvormgeving. Tuinen die naadloos aansluiten bij de architectuur van de het huis en de omgeving omarmen. Een kijkje nemen in de mooiste Nederlandse privé-tuinen; van een tuin bij een rustieke boerderij tot een Amsterdamse binnentuin. Groene vormgeving in optima forma. Fons Linders, GroenGroep, Groenpartners, Harry Esselink, Hendriks Hoveniers, Meeuwis de Vries, PUUR, Rien van Mierlo en Gert Wijsman laten in dit boek zien dat Tophoveniers tuinen creëren die tot de top van de Nederlandse tuincultuur behoren. Een gezelschap dat zich vrijwillig onderwerpt aan hoge kwaliteitseisen en samen de eerste en enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland vormt. Prachtige foto's van de hand van Henk Dijkman worden afgewisseld met interviews met de vakmensen. U maakt kennis met de mensen die staan voor Tophoveniers, de verschillende bedrijven en hun gezamenlijke liefde voor het vak.

BESTELLEN:
Tophoveniers, verzamelde werken 2
Hardcover gebonden 25 x 26 cm.
Geheel full color,156 pagina's

Prijs: € 22,50
/ Verzendkosten: €4,95Boek Stijlvolle Tuinen

Er is een nieuw boek met de medewerking van de Tophoveniers uit. Het boek met de titel "Stijlvolle Tuinen" overtreft qua vormgeving, fotomateriaal en inhoud alle tuinboeken van dit moment. Het boek is geschreven door Bert de Pau. In dit boek is een hoofdstuk gewijd aan een tuin van PUUR. Dit prachtig vormgegeven boek staan 22 tuinen uitgelicht door tuinarchitectenbureaus in Nederland en België en natuurlijk de Tophoveniers. Dit boek gunt de kijker een blik in verschillende tuinen met verschillende stijlen. Tuinen die naadloos aansluiten bij de architectuur van het huis en de omgeving omarmen.
Tophoveniers is een gezelschap dat zich vrijwillig onderwerpt aan hoge kwaliteitseisen en samen de eerste en enige vereniging van kwaliteitshoveniers in Nederland vormt.

BESTELLEN:
Stijlvolle Tuinen
Hardcover gebonden 27x27 cm
geheel full color, 192 pagina's
Prijs: € 39,95 / Verzendkosten: €4,95